Інтерєр 2020. Що модно?

10.02.2020. - Мар'яна Гутак-дизайнер інтер'єру

Сьогодні ми розглянемо, що буде популярним в дизайні інтер’єру в 2020 році, а від чого краще відмовитись…

Натуральні матеріали. Цей тренд незмінний вже останні декілька років завдяки своїй екологічності. На зміну пластику прийшли дерев’яні елементи, натуральний камінь і рослини, які сміливо можна використовувати в інтер’єрі.

Функціональнісь. Іншими словами, це розумне планування простору. В сучасному світі, де все більше людей працюють вдома, виникає потреба у створенні спеціальної робочої зони, яка плавно вписується в інтер’єр. Також в малих за площею приміщеннях краще використовувати меблі-трансформери (для економії простору), прозорі перегородки і дзеркала (для візуального збільшення кімнати).

Меблі простої форми. Особливо це стосується диванів і шаф. Дивани складної і неправильної форми вже давно відійшли на задній план. Чим простішої і стриманішої вони форми – тим краще!

Метали. В цьому році дизайнери радять використовувати стальні елементи або ті, які виглядають штучно зістареними. Доповнити ними своє житло можна у вигляді фурнітур, рам зеркал або освітлення.

Етно. Зробити свою оселю затишнішою і тим самим додати якусь родзинку допоможуть етно-елементи у вигляді плетених меблів, покривалах, килимах чи подушках.

Колір. Основними трендовими кольорами 2020 року вважаються класичний синій, м’ятний та вогняно-жовтий. Такі яскраві кольори краще застосовувати як акценти і «змішувати» з іншими, більш спокійними відтінками.

Унікальний дизайн. Звичайно, є багато крутих і цікавих стилів інтерєру, проте тренд цього року – не дотримуватись виключно одного стилю, а виражати себе. Свою індивідуальність можна доповнити у вигляді меблів чи декору. Але не забувайте про гармонію будинку в цілому.

There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!
Successfully sent!!